B2B prijava Prijava 0 Usporedba
0 Košarica
Vrste gume
Marka gume
Širina
Visina
Promjer (R)

Bridgestone Turanza T005

Nova Bridgestone touring premium guma, Turanza T005, dizajnirana da vam pomogne zadržati kontrolu, čak i u izazovnim uvjetima vožnje. Pruža vam najbolje kočenje i skretanje na mokrom u klasi, čak i za
13.03.2018

BRIDGESTONE TURANZA T005 

Nova Bridgestone touring premium guma, Turanza T005, dizajnirana da vam pomogne zadržati kontrolu, čak i u izazovnim uvjetima vožnje. Pruža vam najbolje kočenje i skretanje na mokrom u klasi, čak i za kišnih dana.

Bridgestone Turanza T005  nagrađena je prvim mjestom Njemačkog neovisnog instituta za testiranje i certifikaciju TÜV SÜD AG za vožnju u krivinama i kočenje u kišnim uvjetima vožnje u usporedbi sa performansama 4 glavna konkurenta. Također na temelju internih testiranja Bridgestonea ustanovljeno je da guma Turanza T005 ima 10% duži vijek upotrebe od odnosu na prethodne gume Turanza T001 EVO.

Da bi se postigla visoka učinkovitost, Bridgestoneovi inženjeri sastavili su vrhunski mokri paket materijala i dizajna gaznoga sloja. Bridgestone Turanza T005, premium guma, omogućuje vam da "svladate svoje putovanje, čak i na kišni dan".

OPTIMIZIRAN DIZAJN UZORKA

Utori velikog volumena u ramenu poboljšavaju protok vode, a optimizirana raspodjela kanala u središnjem dijelu profila osigurava otjecanje vode u sredini kontaktne površine.
Povećan otpor na deformacije zahvaljujući sponama između ramenih blokova, čime se osigurava ravnomjeran kontakt ramena prilikom kočenja.

POBOLJŠANA KARKASA

Jedinstven potporanj od čelika i čvrstog poliestera osigurava bolje prianjanje i manji otpor kotrljanja radi smanjenja emisija CO2 i potrošnje goriva.

NOVA TEHNOLOGIJA MIJEŠANJA SMJESE

Nova tehnologija miješanja poboljšava disperziju silicijeva dioksida u smjesi Nano Pro-tech™ s visokim udjelom silicijeva dioksida.Sinergijom uzorka i smjese povećava se adhezija u stopi radi boljeg prianjanja na mokrom.

Novu Bridgestone gumu Turanza T005 montiramo na Vaše vozilo u najmodernijim vulkanizerskim servisima u Varaždinu i Zagrebu.

Newsletter
Prijavi se i primaj akcijske ponude, pogodnosti i novosti na email
Newsletter šaljemo jednom tjedno
Vulkanizerski servis
Varaždin

PON - PET

od 7 do 17 sati

SUB od 7 do 13 sati

Vulkanizerski servis
Zagreb

PON - PET

od 7:30 do 15:30 sati

SUB od 08:00 do 13:00