B2B prijava Prijava 0 Usporedba
0 Košarica
Vrste gume
Marka gume
Širina
Visina
Promjer (R)

Gumiimpex GRP slavi 50 godina postojanja

20.04.1970. - 20.04.2020.
20.04.2020

Gumiimpex-GRP d.o.o. razvio je svoju osnovnu djelatnost na proizvodima od guma, te plasira na domaće tržište automobilske gume za osobna, teretna vozila, autobuse i velike radne strojeve najpoznatijih svjetskih proizvođača. Na temelju načela održivog razvoja proizvodimo više od sedam tisuća različitih gumeno-tehničkih proizvoda, obnavljamo teretne gume i recikliramo auto gume te se sustavno razvijamo praćenjem novih tehnoloških dostignuća.

Poduzeće je utemeljeno  1970. godine kao obrtnička djelatnost vulkanizerskih usluga i proizvodnje gumeno tehničkih proizvoda. Kao privatno poduzeće – društvo s ograničenom odgovornošću ''Gumiimpex'' je  osnovan 1990. godine te se započinju projekti  vezani uz novu tehnologiju i opremu u proizvodnji te informatički sustav za praćenje poslovanja.

Kotač vremena donosi brojne razvojne epizode. Počevši sa vulkanizerskim uslugama godinama smo ulagali u nove poslovne prostore i nove kapacitete za proizvodnju.

U ovih 50 godina proširili smo poslovanje na 3 lokacije, izgradili smo preko 50.000 m2 poslovnog prostora, na ukupnoj površini od 120.000 m2 zemljišta.

U istom razdoblju prošli smo put od 1 zaposlenog do 400 zaposlenih ljudi, te postali najveća i najznačajnija firma koja se bavi gumarstvom  u Hrvatskoj.

Već 20 godina naše proizvode izvozimo u zemlje EU tako da 70% ukupne naše proizvodnje plasiramo na sljedeća tržišta: Njemačka, Austrija, Irska, Engleska, Nizozemska, Švedska i Slovenija.

U ovih 50 godina bilo je lijepih ali i teških trenutaka. Bilo je različitih uspona i padova, različitih kriza, ali smo ih uvijek zajedno sa našim partnerima uspjeli riješiti na obostrano zadovoljstvo.  

Želja i cilj nam je i daljnjih 50 godina biti svima poželjan partner, ulagati u daljnji razvoj firme i svojim djelovanje doprinjeti zajednici u kojoj radimo i živimo.  

Newsletter
Prijavi se i primaj akcijske ponude, pogodnosti i novosti na email
Newsletter šaljemo jednom tjedno
Vulkanizerski servis
Varaždin

PON - PET

od 7 do 17 sati

SUB od 7 do 13 sati

Vulkanizerski servis
Zagreb

PON - PET

od 7:30 do 15:30 sati

SUB od 08:00 do 13:00