B2B prijava Prijava 0 Usporedba
0 Košarica
Vrste gume
Marka gume
Širina
Visina
Promjer (R)

Kamionske gume Hankook kao OE za Scania -u

02.10.2018

Kamionske gume Hankook kao orginalna oprema na novim Scania XT generaciji građevinskih vozila.

Vrhunski proizvođač guma Hankook sada opskrbljuje sve Scania modele dizajnirane za uporabu na gradilištima, uključujući i njihovu novu XT generaciju građevinskih vozila. To su gume upravljača SmartWork AM06, SmartWork AM09 i SmartWork AM15 +, kao i SmartWork DM06 i SmartWork DM09 gazišta za pogonsku osovinu.

Proizvođač komercijalnih vozila dio je Volkswagen Grupe i najnoviji kamionski partner originalne opreme (OE) za Hankook. Hankookova tvrtka  s kamionskim gumama za Scania-u trenutačno se koncentrira na Europu i pokriva ukupno 26 dimenzija u rasponu od 22,5 i 24 inča.  Raspon je posebno prilagođen za europske uvjete, sa dodatnim ekološkim i ekonomskim prednostima.

Scania je Hankookov drugi  partner u sklopu Volkswagen Grupe u teškom segmentu komercijalnih vozila odnosno terenih vozila; Hankook od 2015. godine isporučuje različite kamionske gume kao orginalnu opremu za MAN kamione i autobuse.

Newsletter
Prijavi se i primaj akcijske ponude, pogodnosti i novosti na email
Newsletter šaljemo jednom tjedno
Vulkanizerski servis
Varaždin

PON - PET

od 7 do 17 sati

SUB od 7 do 13 sati

Vulkanizerski servis
Zagreb

PON - PET

od 7:30 do 15:30 sati

SUB od 08:00 do 13:00

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.