B2B prijava Prijava 0 Usporedba
0 Košarica
Vrste gume
Marka gume
Širina
Visina
Promjer (R)

🌟 Kupi Gume, Dobij Karticu! 🌟

13.03.2024

Dragi naši kupci,

🚗Imamo iznenađenje za vas! U periodu od 15. ožujka do 15. svibnja 2024., svaka kupnja kompleta Goodyearovih ljetnih ili cjelogodišnjih putničkih guma veličine 16'' ili veće bit će nagrađena Ininom karticom za gorivo u iznosu do 40 €!

💡Ovo je sjajna prilika da osigurate svoje vozilo za nadolazeće vožnje i pritom osvojite poklon koji će vam olakšati putovanje. Vrijednost na poklon-kartici ovisi o veličini guma koje kupujete:

  • Za kupnju guma dimenzija 16''–17'' dobit ćete karticu u vrijednosti od 20 €,
  • Za kupnju guma dimenzija 18'' ili većih dobit ćete karticu u vrijednosti od 40 €.

📆Nakon što obavite kupnju, sve što trebate učiniti je unijeti svoje podatke i učitati sliku računa u internetski obrazac koji će biti objavljen na našoj promotivnoj stranici http://akcija.goodyear.hr. Molimo vas da imate na umu da će stranica biti aktivna od 15. ožujka 2024. godine.

Vaši pokloni bit će poslani poštom kako biste ih mogli brzo i jednostavno primiti. Ne propustite ovu priliku za besplatno gorivo i odaberite kvalitetne Goodyear gume za vaše vozilo!

Newsletter
Prijavi se i primaj akcijske ponude, pogodnosti i novosti na email
Newsletter šaljemo jednom tjedno
Vulkanizerski servis
Varaždin

PON - PET

od 7 do 17 sati

SUB od 7 do 13 sati

Vulkanizerski servis
Zagreb

PON - PET

od 7:30 do 15:30 sati

SUB od 08:00 do 13:00

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.