B2B prijava Prijava 0 Usporedba
0 Košarica
Vrste gume
Marka gume
Širina
Visina
Promjer (R)

Pirelli P ZERO ™

Namijenjena vrhunskim premium automobilima i SUV-ovima
13.02.2019

P ZERO ™ je jedinstveni proizvod visoke razine izvedbe koji kombinira Pirellijevo znanje stečeno iz konkurentnog Motorsporta s Pirellijevim savezom s vrhunskim proizvođačima automobila, čime se osigurava savršeno uklapanje u performanse svakog automobila.
Novi P ZERO ™ ima asortiman razvijen s najprestižnijim OEM-ovima koji su u stanju zadovoljiti sve potrebe prilagodbe u pogledu veličine, tehnologije i sezonalnosti.


To je guma namijenjena vrhunskim premium automobilima i SUV-ovima, posebno dizajnirana kako bi se savršeno uklopila u suvremena vozila, osiguravajući maksimalnu sigurnost, kontrolu i performanse u svim vremenskim uvjetima.

Poboljšanjem performansi proizvoda i šireg raspona montiranja, ciljani su oni potrošači koji žele da montiraju svoje Pirelli gume na srednje velike limuzine i sportske automobile.

Materijali i dizajn gaznog sloja su optimizirani, pružajući dostignuće najnovijeg tehnološkog razvoja. Novi spoj ima uravnotežen sadržaj silicija kako bi se poboljšala otpornost na trošenje bez ugrožavanja sportskog osjećaja u suhim i mokrim uvjetima.

Otkrijte Pirelli P Zero Color Editon 

 

Newsletter
Prijavi se i primaj akcijske ponude, pogodnosti i novosti na email
Newsletter šaljemo jednom tjedno
Vulkanizerski servis
Varaždin

PON - PET

od 7 do 17 sati

SUB od 7 do 13 sati

Vulkanizerski servis
Zagreb

PON - PET

od 7:30 do 15:30 sati

SUB od 08:00 do 13:00