B2B prijava Prijava 0 Usporedba
0 Košarica
Vrste gume
Marka gume
Širina
Visina
Promjer (R)

Posebna ponuda

23.09.2024

Ranija zamjena guma uz poklon premium zimske tekućine za stakla 3L

Kako bismo vas dodatno motivirali da na vrijeme pripremite svoja vozila za zimsku sezonu te izbjegnete gužve, pripremili smo posebnu ponudu za sve naše maloprodajne i veleprodajne kupce.

Za svako osobno, 4x4 ili kombi vozilo koje zamijeni 4 gume do 19.10.2024. poklanjamo PREMIUM ZIMSKU TEKUĆINU ZA STAKLA 3L.

Zašto je važna ranija zamjena guma?

Pravovremena zamjena guma ne samo da osigurava vašu sigurnost na cesti, već vam omogućuje da izbjegnete gužve i dugotrajna čekanja pred sam početak zime. Rano pripremanje vozila za zimske uvjete također smanjuje rizik od neočekivanih problema na cesti, poput gubitka kontrole nad vozilom na zaleđenim ili snježnim površinama.

Što dobivate ovom posebnom ponudom?

Uz sigurnost i bezbrižnost koju donosi pravovremena zamjena guma, dobivate i PREMIUM ZIMSKU TEKUĆINU ZA STAKLA 3L – visokokvalitetan proizvod koji osigurava čistu i jasnu vidljivost čak i u najtežim zimskim uvjetima. Tekućina je posebno formulirana za niske temperature, sprječava smrzavanje stakla i nudi dugotrajnu zaštitu od snijega, leda i prljavštine.

Kako iskoristiti ponudu?

Dovoljno je da posjetite naš servis do 19.10. i obavite zamjenu 4 gume na vašem osobnom, 4x4 ili kombi vozilu. Nakon što je zamjena obavljena, naša ekipa će vam predati vaš poklon – PREMIUM ZIMSKU TEKUĆINU ZA STAKLA 3L.

Ne propustite ovu priliku! Osigurajte svoju zimsku opremu na vrijeme i uživajte u sigurnoj vožnji tijekom cijele zime.

Newsletter
Prijavi se i primaj akcijske ponude, pogodnosti i novosti na email
Newsletter šaljemo jednom tjedno
Vulkanizerski servis
Varaždin

PON - PET

od 7:00 do 17:00 sati

SUB od 7 do 13 sati

Vulkanizerski servis
Zagreb

PON - PET

od 7:00 do 17:00 sati

SUB od 8:00 do 13:00 sati

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.