B2B prijava Prijava 0 Usporedba
0 Košarica
Vrste gume
Marka gume
Širina
Visina
Promjer (R)

Pravila nagradnog natječaja “Gumiimpex i Goodyear nagrađuju ?"

19.04.2021

Članak 1.

Gumiimpex-GRP d.o.o., adresa sjedišta Pavleka Miškine 64c, 42000 Varaždin,, OIB: 82298562620 (u daljnjem tekstu "Priređivač") organizira nagradni natječaj na svojoj službenoj Facebook stranici pod nazivom "Gumiimpex i Goodyear nagrađuju ?” (u daljnjem tekstu „Natječaj“).

Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka.

Članak 2.

Svrha Nagradnog natječaja je promocija Priređivača i njegovih aktivnosti.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke punoljetne osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihovih užih obitelji. Priređivač zadržava pravo da, u svakom trenutku i na bilo koji način koji bude smatrao prikladnim, provjeri jesu li ispunjeni uvjeti za sudjelovanje u Nagradnom natječaju. Samim sudjelovanjem, Sudionici daju svoju suglasnost za primjenu ovih Pravila, koja su konačna i obvezujuća u svakom pogledu.

Članak 4.

Nagradni natječaj traje od ponedjeljka, 19.04.2021. 16:00 sati do ponedjeljka, 26.04.2021. do 13:00 sati.

Pravila Nagradnog natječaja objavljena su na službenoj web stranici Priređivača pod sekcijom blog.

Članak 5.

Sudionici pristupaju natječaju putem službene Facebook stranice Priređivača.

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, potrebno je da Sudionici u komentaru ispod nagradnog posta napišu anegdotu povezanu s motosportom. 

Nagradu osvaja šest Sudionika koji prema mišljenju žirija, ostave najzanimljiviji komentar. Svaki nagrađeni sudionik osvaja jednu nagradu. 

Priređivač zadržava pravo da materijale dobivene iz Natječaja zadrži u svojoj bazi kako bi mu poslužili za potrebe odabira dobitnika. Prijave pod lažnim profilima Priređivač može diskvalificirati iz natječaja te ako postoji sumnja da se Sudionik ne pridržava pravila ovog natječaja.

Članak 6.

Nagrade ovog Natječaja su:

  • 2 x poklon paket (Goodyear košulja, hlače, remen i privjesak/mjerač dubine profila gume)
  • 2 x poklon paket (Goodyear hlače, privjesak/mjerač dubine profila gume)
  • 2 x poklon paket (Goodyear košulja, privjesak/mjerač dubine profila gume)

Članak 7.

Sve podatke prikupljene za vrijeme trajanja natječaja, Priređivač će koristiti isključivo u svrhu ovog Nagradnog natječaja tj. za potrebe uručivanja nagrade.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici koji osvoje nagradu pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke bez prava na bilo kakvu naknadu.

Priređivač se obvezuje da će osobne podatke koje prikupi čuvati u sigurnom okruženju. Osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca.

Voditelj obrade osobnih podataka, u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka je Gumiimpex-GRP d.o.o., Pavleka Miškine 64c, 42000 Varaždin.

Sudionik može u svakom trenutku, a u svezi obrade svojih podataka, kontaktirati Priređivača na e-mail: [email protected].

U svrhu provođenja nagradnog natječaja, Priređivač će pristup osobnim podacima odobriti onim primateljima kojima je to potrebno radi obavljanja poslova u okviru zakonom utvrđene djelatnosti primatelja. Svi osobni podaci koji se prikupljaju u vezi ovog nagradnog natječaja, Priređivač čuva u trajanju od mjesec dana od dana završetka nagradnog natječaja, osim ako Sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka.

Sudionik ima u svakom trenutku sljedeća prava:

● pravo na pristup

● pravo na ispravak

● pravo na brisanje

● pravno na ograničenje obrade

● pravo na prenosivost podataka.

Sudionik ima pravo u svakom trenutku ishoditi ispravak netočnih osobnih podataka, kao i dopunu nepotpunih osobnih podataka koji se odnose na njega, te pravo na prigovor nadležnom Nadzornom tijelu.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, prezime i slika mogu koristiti bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja na Natječaju.

Priređivač će navedene osobne podatke koristiti za kontaktiranje Sudionika radi dogovora oko korištenja i predaje nagrade.

Članak 8.

Dobitnici će biti proglašeni u roku od jednog radnog dana od završetka Natječaja. Priređivač će objaviti imena dobitnika u komentaru ispod objave Natječaja na službenoj Facebook stranici Gumiimpex-GRP.

Nagrada je neprenosiva i ne može se zamijeniti za novac. Ako se nagrada, ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti.

Pravo na navedenu nagradu dobitnici ostvaruju tako što će na e-mail adresu [email protected] dostaviti svoju adresu, puno ime i prezime i kontakt telefon. Svi podaci Sudionika, brišu se trajno 30 dana od primitka.

Priređivač će dobitnike pravovremeno obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Članak 9.

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U tom slučaju se Priređivač oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

Članak 10.

Sudionik koji sudjeluje u promotivnom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Priređivač zadržava pravo promjene ovih Pravila u bilo kojem trenutku.

U Varaždinu, 19.04.2021.

Newsletter
Prijavi se i primaj akcijske ponude, pogodnosti i novosti na email
Newsletter šaljemo jednom tjedno
Vulkanizerski servis
Varaždin

PON - PET

od 7 do 17 sati

SUB od 7 do 13 sati

Vulkanizerski servis
Zagreb

PON - PET

od 7:30 do 15:30 sati

SUB od 08:00 do 13:00

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.