B2B prijava Prijava 0 Usporedba
0 Košarica
Vrste gume
Marka gume
Širina
Visina
Promjer (R)

🚗💨 Proljeće stiže s neodoljivim ponudama! 💨🚗

08.03.2024

Dragi naši ljubitelji kvalitete na cesti,

S ponosom najavljujemo proljetnu akciju koja će vas potaknuti da s veseljem započnete vožnju prema bezbrižnim kilometrima. Ova neponovljiva prilika vrijedi isključivo za naša maloprodajna mjesta u Varaždinu i Zagrebu, od 11. ožujka do 5. svibnja 2024.

🌟 Akcija uz kupnju Michelin guma - Proljetni Odmor na Cesti! 🌟

Svaka kupnja četiri Michelin ljetne ili cjelogodišnje gume omogućit će vam fantastične popuste, prilagođene veličini vaših kotača:

➡️ 16" & 17" : Uživajte u popustu od čak 30 Eura! 💸
➡️ 18" i više  : Osigurajte si popust od iznimnih 50 Eura! 💰

Ova izuzetna akcija namijenjena je svim ljubiteljima vrhunske kvalitete na cesti, a trajat će od 11. ožujka do 5. svibnja 2024. godine. Sada je pravo vrijeme da osigurate svoje gume i uživate u sigurnoj vožnji tijekom svih proljetnih avantura.

⏰ Ne propustite priliku, jer ova posebna ponuda vrijedi samo za kupce koji se odluče za kupnju po maloprodajnim uvjetima.

📍 Posjetite nas u Varaždinu ili Zagrebu i pridružite se brojnim zadovoljnim vozačima koji već uživaju u prednostima Michelin guma!

🚗💨 Michelin - Za svaku cestu, za svako doba godine! 💨🚗

Newsletter
Prijavi se i primaj akcijske ponude, pogodnosti i novosti na email
Newsletter šaljemo jednom tjedno
Vulkanizerski servis
Varaždin

PON - PET

od 7 do 17 sati

SUB od 7 do 13 sati

Vulkanizerski servis
Zagreb

PON - PET

od 7:30 do 15:30 sati

SUB od 08:00 do 13:00

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.